Geschreven door Super User
Categorie:

Historie

Truckshow Hogeland

Het is alweer 6 jaar geleden dat iemand op het idee kwam om een truckshow te organiseren op het terrein van het voormalig azc tegenwoordig heet het Bedrijvenpark De Marne Ulrum - Gem. Het Hogeland.
Op deze eerste truckshow stonden al gauw een paar honderd vrachtwagens. Het was opvallend dat hier veel regionale transportbedrijven en chauffeurs aan deelnamen.


Het programma bestond naast een truckersrit door het Hogeland uit het NK spanbanden trekken, Decibel wedstrijd er waren diverse demonstratie van o.a. V.V.N Veiligverkeer Nederland, Brandweer,
een Berging door Bergingsbedrijf Poort uit Hoogkerk, Schaalmodellen show en ook aan de kinderen werd gedacht hier werden ook diverse activiteiten voor georganiseerd.
De avond werd afgesloten met een gezellig stukje muziek in de feesttent en al met al een zeer geslaagd event.

Het toenmalige bestuur was enthousiast en begon al gauw met de voorbereidingen voor het jaar erop wat ook een succes werd daarna sloeg men een tijdje over tis moeilijk om het budget rond te krijgen
voor dergelijke events en het werven van sponsors valt niet mee het (toenmalige) bestuur besloot dan ook om het stokje door te geven aan een nieuw te vormen bestuur wat niet is gelukt.

Nu enkele jaren later zijn er toch weer een aantal enthousiastelingen opnieuw aan begonnen en de planning is om er een jaarlijks event van te maken in een iets lees goedkopere opzet.
afgelopen jaar was de eerste keer en dit smaakt naar meer dus komend jaar 2020 wederom een nieuwe Truckshow Hogeland op de agenda
Houd deze website dus in de gaten hier kun je lezen wanneer dit plaats gaat vinden.